haha ett litet svar bara:

Anonym om Stackars kissie "oskulden":
hur gammal är du? 12? :P du har nog kollat lite väl mkt på gossip girl gumman. Det funkar inte riktigt sådär i verkligheten, + ganska patetiskt att du sitter och skriver om människor som du överhuvudtaget inte känner. du vet ingenting egentligen, kanske dags att skaffa ett eget liv? ,
04 September, 16:22  
Anonym om Stackars kissie "oskulden":
ofta? rykten går alltid. herregud. En bekant till mig spred att jag hade kysst en 60åring? inte fan var det sant bara för att den personen råkade känna mig och mina vänner?
Okej nej jag fattar väl att det inte kanske är 100 % sant, men nu är det så att "kissie" sagt det till en person som är väldigt nära den jag pratat med. Och jag menar väääldigt nära!

Ja hur visste du att jag var toolv ? :O Oh shit du är riktigt duktig du -.-

SLUTA tjata om att jag ska skaffa mig ett liv, jag har ett liv för guds skull. Hur skulle jag annars kunna skriva? Tänk på det lille vännen :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

ja men det är inte okej av dig att skriva ut såna saker om andra, när du inte vet att det är sant? och dessutom får man inte publicera andras ip nr heller ;) så denna bloggen är ganska så "inte okej"

2009-09-04 @ 18:52:26
Postat av: Kommentera nåt kul, eller bara kika in! =)

http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se http://stiiniis.blogg.se

2009-09-08 @ 16:54:08
URL: http://stiiniis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0